Принцеса Даяна не знаеше за необичайна празнична традиция на кралското семейство.

...
Принцеса Даяна не знаеше за необичайна празнична традиция на кралското семейство.
Коментари Харесай

Тайни от миналото: Това ли е най-големият гаф и срам на принцеса Даяна?

Принцеса Даяна не знаеше за необикновена празнична традиция на кралското семейство. Тя инцидентно потъпка и наруши протокола, като сервира подарък, който нямаше право да сервира по време на Коледното празненство, написа jenata.blitz.bg.

Принцеса Даяна не е била по никакъв начин примерна и още през първата си година в знатното семейство жестоко потъпква едно доста значимо предписание.

Традицията се съблюдава от десетилетия, само че уви, незнанието е изложило починалата Лейди Ди. Всяка година членовете на Дома на Уиднзор са определили правила, които доста прецизно следват.

Една от тях е кралицата да отвори подаръците си на Бъдни вечер, а речта й да бъде излъчена на 25 декември. За жал принцеса Даяна научи по сложния метод, че незнанието на традициите може да навлече много неприятни страсти на всички.

Вместо да си подаряват скъпи предмети, в кралското семейство са решили да си разменят занимателни и евтини дарове, които просто да докарат приятна страст на другия.. Младоженката Даяна обаче изобщо не е била наясно с това предписание през 1981 година.

За да означи огромния ден, принцесата на Уелс купила кашмирен джъмпер за принцеса Ан. Това изненадало и шокирало всички. Най-изненадата обаче останала Лейди Ди, която в подмяна на скъпите си и първокласни дарове, получила подложка за тоалетна хартия.

За благополучие тя си научила урока и на идната година била в действителност в крайник с подаръците на останалите. /

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР